2 Aralık 2012 Pazar

Adını Sen Koy

KEDİDİLİ SANDVİÇLERİ
   Canınız tatlı istediğinde bu tatlı gelsin aklınıza koşarak mutfağa gidip beş dadikada yapıp ...Biraz soğuma zamanı tanıdıktan sonra tatlıya,gönül rahatlığı ile yiyebilirsiniz.Yapımı çok kolay ve bir o kadar da hafif bir tatli...
Malzemeler: 2 paket kedidili bisküi
                   1/2 su bardağı süt
                   1 paket kremşanti
                    1 su bardağı hindistancevizi rendesi
                    Bisküileri ıslatmak içim 1 su bardağı süt
Yapılışı :  Kremşantiyi ,1/2 su bardağı sütle hazırlayıp 10 dakika kadar buzdolabında bekletiyoruz.Kramşantiyi buzdolabından çıkarıp elimize bir bisküi alıp ortasına kremşanti sürüp ikinci bisküi yi üstüne kapatıp hafif bastırıyoruz.Taşan kremşantiyi kenarlarına sürdürüp, yayvan kaba döktüyümüz süte batırıp bolca hindistan cevizine buluyoruz..Bir baka yerleştirip buzdolabına kaldırıyoruz..dinlendirdikten sonra (en az 1 saat kadar ) servis yapabilirsiniz..                                              AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder