Pratik bir o kadar yapması da kolay olan bir yemek ...Davet akşamlarınıza bile kolaylıkla ekleyebileceğiniz bir çeşit...Yanında pilav ve patates püresi ile harika bir menü...
Malzemeler : 1Tavuk göğsü (siz bunu kişi sayısına göre ayarlayabilirsiniz)
1 adet küçük kuru soğan
Tuz
köri,sarımsak , kekik,kırmızı toz biber,kimyon,karabiber
Yapılışı :soğanlar çok ince olarak ay şeklinde doğranıp tavaya sıvıyağ konularak soğanlar yanmadan fakat kremalize olacak şekilde kavrulur.Daha sonra kuşbaşı doğranmış tavuk etleri ilave edilerek suyunu salıp çekinceye kadar arada karıştırılarak pişirilir.Tuz ve baharatlar ilave edilerek iyice etler parçalanmadan karıştırılır.Servise hazır.Afiyet olsun..
Malzemeler : 1Tavuk göğsü (siz bunu kişi sayısına göre ayarlayabilirsiniz)
1 adet küçük kuru soğan
Tuz
köri,sarımsak , kekik,kırmızı toz biber,kimyon,karabiber
Yapılışı :soğanlar çok ince olarak ay şeklinde doğranıp tavaya sıvıyağ konularak soğanlar yanmadan fakat kremalize olacak şekilde kavrulur.Daha sonra kuşbaşı doğranmış tavuk etleri ilave edilerek suyunu salıp çekinceye kadar arada karıştırılarak pişirilir.Tuz ve baharatlar ilave edilerek iyice etler parçalanmadan karıştırılır.Servise hazır.Afiyet olsun..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder